dinsdag 23 maart 2010

Album 75 jaar

Een paar maanden geleden kreeg ik van mijn oma een verzoek of ik voor haar zus een album van de hele familie wilde maken voor haar 75e verjaardag.
Over dit verzoek wilde ik toch eventjes nadenken omdat ik 36 uur per week werk, daarnaast het huishouden, afspraken etc etc. Jullie kennen het wel.
Toch voelde ik mij vereerd dat ze mij hiervoor vraagde en heb goede afspraken gemaakt zodat ik het in die paar maanden ging halen.
Foto's zouden digitaal aangeleverd worden omdat de meeste familie in Brabant woont en ik graag de foto's in sepia wilde.
Helaas heb ik bij het weggeven van het boek vergeten nieuwe foto's te maken, dus ik heb niet van elke bladzijde een foto en helaas is de voorkant van het album niet helemaal helder qua kleuren.

In deze kleuren en stijl heb ik het hele album gehouden. Niet al te druk want het moest qua tijd ook natuurlijk uitkomen.

Bedankt voor het bezoekje aan mijn blog en berichtjes zijn altijd leuk om te krijgen!

Groetjes Kelly

5 opmerkingen:

 1. hoi kelly
  leuk een nieuw blog. geweldig leuk zeg dit album. ze is er vast heel blij mee. ben altijd blij als ik dit soort projectjes heb gedaan dat ik weer wat anders kan gaan doen. maar het resultaat mag er zijn.
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er strak uit.

  Je hebt de Bittersweet-line van BG gebruikt, zie ik. Dat vind ik echt zulk mooi, maar zeer zeker ook moeilijk te gebruiken, papier.

  Enne... blijven bloggen, hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg, wat een klus! En wat heb je het mooi gedaan. Rustig en met warme kleuren.
  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie layouts!
  Veel succes met je nieuwe blog ;)
  Leuk dat je meedoet met mijn blogcandy!
  Wens je veel succes :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is een prachtig boek geworden!

  BeantwoordenVerwijderen